pondělí 5. března 2012

Agrosymbol Vážka



Dragonfly crop circle - Yatesbury, Wiltshire, UK 2009
Vážka velikost draka přistál v farmářského pole - ve druhém úžasné zvíře stylu plodin kruhu se objeví tento týden. složitá 150 stop hmyzu vzor se objevil přes noc v ječmene poli poblíž Yatesbury, Wiltshire, jen několik dní po medúzy designu . 





www.kruhyobili.webnode.cz

byl záhadně nakrájíme na plodin v Oxfordshire Když 600ft portugalská válečná loď se objevil v blízkosti Kingstone Coombes, Oxfordshire, kruh v obilí autor Karen Alexander řekl: "Toto je první medúzy kruh v obilí na světě. Je naprosto obrovský - zhruba třikrát větší většiny rostlinných vzorů ".







Monstrum: oříznutí vážka kruhu Yatesbury ve Wiltshire je 150 stop dlouhá


Dodala, v té době: "Těšíme se do smyslu toho, ale v současné době to vypadá, že se objevil z ničeho nic." Ale teď příchod vážka navrhuje tyto dva návrhy mohou předzvěstí léto kruhy v obilí upozorňují na životní prostředí se otázky paní Alexandrova fotograf manžel, 50, z Gosport, Hants, řekl: "Před několika lety se u Vás témata vývoji a často hledáte důvod, proč se to stane. "Mohlo by to být tak, aby odrážely stav na světě v té době s jeho Finanční, politické a co je důležitější, ekologické problémy, "Dovedu si představit, že to nebude mít poslední uvidíme letos v létě - a to již obsazeno léto špinění tak, jak jsou dobře před plánovaným termínem." Kruhy v obilí obvykle objeví v červenci a srpnu, ale čtyři už byly nalezeny letos v oblastech, ječmene z Wiltshire do Oxfordshire.













Flight of Fancy: vážka, stejně jako jeho předchůdce medúzy, může být součástí vzestupu kruhů v obilí před o 'katastrofální' Událost předpověděla na rok 2012, věřící, že




Minulý týden 350ft Yin-Yang symbol byl řez do ječmene poli u Devizes, kruh v obilí hot spot. Zvířecí vzory nejsou striktně kruhy, samozřejmě, a jsou daleko od jednoduchých tvarů, které se objevily v roce 1980 a dal vzniknout názvu plodin kruhu ". Někteří argumentují, že kruhy v obilí jsou dílem umělců s přístupem k počítačům a spousta dobrovolníků - ale nadšenci říkají letní noci jsou příliš krátké na uskutečňování této složité práci tajně. Článek ZDE


www.kruhyobili.webnode.cz



_____________________________

Žádné komentáře:

Okomentovat