pondělí 5. března 2012

Agrosymbol Medůza


Převzato z článku ZDE
Jellyfish crop circle - Wayland's Smithy near Kingstone Coombes, Oxfordshire, UK 29th May 2009
Volný překlad:
Autoři v Crop Circle Connector zní takto:

"Lidská bytost se skládá z několika energetických center nebo čaker bodů. 1-7 jsou umístěny uvnitř i spojené s fyzickým tělem, 7. nebo koruna čakry těsně nad hlavou. Zarovnání a aktivace těchto středisek se otevírá bytí vícerozměrnost přes koruny a do čaker centrech mimo vtěleného 'self'. Tam jsou považovány za 5 mimo těla, které jsou přístupné pro lidské bytosti, natáhl ruku a postupně nás spojuje s atmosférickým, lunární, solární, galaktické a univerzální vědomí.

www.kruhyobili.webnode.cz
Chapadla jsou nesymetrické a zdá se, líčit organický, pohybující se vrstvu nebo vrstvu kolem medúzy. Jejich účelem je ochrana. Po aktivaci na 12-bodový systém čaker, přes koruny dveří ", otevře lidmi vícerozměrnost a obklopují fyzické tělo éterické, ochranné ulity. Chapadla také naznačují naše vědomí nebo vědomí proudící volně do jednotného pole. Jsme na úžasné cestě sebeobjevování, jak jsme probudili k naší podstatě a plného potenciálu. "

V těchto nových zpráv, ETI vysílá více přímých zpráv o světové proměny koná - automaticky řídí Universal Mind. Duch pravdy roste v každém z nás, jako probuzení, radostné přítomnosti, Boží Duch sám, vyplnění nám svou zářivou lásky, zvyšovat povědomí celého světa, aby konečně plně propojit s jeho království.



Konec světa je jen konec starého způsobu smrti a utrpení pod smrtelných společensko-politicko-ekonomických systémů, které v konečném důsledku slouží nikoho. Je to opravdu znovuzrození lidstva do spiritualizované vědomí. Nový svět se rodí se osvíceným, proměnil lidstvo roste jako jeden sdílet celý svět ve shodě s Galactica, je přirozenou součástí sdílení, věčného vesmíru.


Navštivte také naše stránky:
www.kruhyobili.webnode.cz



____________________________________________________________________

Žádné komentáře:

Okomentovat