pondělí 5. března 2012

Agrosymbol z Wilton Windmill, UK

Převzato z článku ZDE

Volný překlad:
Mimořádná kruh v obilí vychází na tlačítko 'nejkrásnějších světových teorém matematiky' má objevila v poli vedle větrného mlýna ve Wiltshire.

Komplex disk, který měří 300 stop v průměru, se objevil na východ od Wilton Větrný mlýn poblíž Marlborough v hořící žlutém poli řepky olejné.


Zdálo se, v sobotu jen 25miles z jiného kruhu, který vyjal až čtrnáct dní před věku Iron hradiště z Olda Sarum.
Poslední kruh zdá být založen na matematickém vzorci.  Zdálo se, v sobotu ve Wiltshire
Poslední kruh zdá být založen na matematickém vzorci. Zdálo se, v sobotu ve Wiltshire
Lucy Pringle, proslulý vědec kruh v obilí byl zmaten tím, co se zdá být skrytý kód založený na komplexní čísla ve tvaru.
Ona řekla: "Věřím, že obsahuje binární, je číselná soustava, o základu 2 číselný systém, který představuje číselné hodnoty pomocí dvou symbolů, 0 a 1.
"Práce z centra ven, lidé se naznačuje, že má připojení k teorému Leonharda Eulera e ^ (i) pi +1 = 0, která je považována za jedno z nejkrásnějších vět v matematice."
Dodala, že by se dokonce mohla obsahovat skryté melodii.
"Historicky průběhu let byly kruhy v obilí bylo spojeno s diatonic váhy (bílé poznámky na klavír)," řekla.
"Tyto diatonické stupnice frekvence jsou kódovány v každém segmentu plodin kruhu a lze hrát na klavír.
"Jedná se o unikátní útvar zahrnující hudbu a matematiku a je podobný ve významu k slavnému 2008 Barbury hradu případě Pi."
Tam je spekulace, že kruh představuje Leonhard Euler je komplexní teorém e ^ (i) pi +1 = 0

Další kruh v obilí odborník říkal, že každý může čerpat své vlastní závěry z kruhů, a dodává: "věc o matematice a kruhy je, že máte co do činění s něčím, co není exaktní věda, aby jedna osoba může dekódovat kruhy jak mít diatonic poměry , může druhá najít smysl v binárních čísel nebo astrologických cyklů.
"Jediné možné vysvětlení, která zahrnuje všechny oblasti by lidé, to však může být pouze problematické vztahy sdílet creaters a výzkumníky, protože [UFO] Vědci nenávidí představu, že pocit údivu a optimismu je quoshed v admitance lidského přičinění . "
více naleznete: ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat