pondělí 5. března 2012

Agrosymbol Čakry

Piktogram zobrazuje všech 7 čaker.
Crop circle Chakras system -  Pewsey White Horse near Pewsey, UK, July 20, 2004


Co to jsou čakry a na co mají vliv?
Více zde: http://kruhyvobili.blogz.cz/2012/08/15/co-jsou-to-cakry-a-na-co-maji-vliv/

/google překlad/
Systém také čakra spojuje s touto sítí a kdy (informace) tok energie je zablokován nebo potlačen projevuje se jako onemocnění nebo dis-lehkostí. Akupunkturní jehly se používá k udržení energie plynulý a vyvážený - a tak tělo zdravé. rostlinné útvary (zářezy v polích) jsou docela jako akupunkturní jehly v tom, že jsou používány k regulaci a přímé energie.Proč se tyto formace se objeví většinou v Jižní Anglie? Mysli na Anglii jako jako 'ucho', z světě. V holografickém těle každá část obsahuje celek. Takže ušní, oko, nohou, rukou atd., to vše obsahují informace o celé tělo. 




Akupunkturistů jsou velmi dobře vědomi této vědy. V hologramu, každý malý část obsahuje celek. Pokud část Iráku vyžaduje léčení, proč nemůže Rostlinná formace v oblasti jižní Anglie pomoci usnadnit, že? WeAreAllOne. A samozřejmě - připojen. Pokud játra v těle vyžaduje léčení, proč nemůže být strategicky umístěny v uchu jehly, nebo masírování na určitém místě na úpatí usnadňují, že? hologramu uvnitř hologramu uvnitř hologramu .. . DNA obsahuje všechny informace o buňku nebo orgán, který je holografická reprezentace těla, což je mikrokosmickým hologram planety, sám holografická část galaxie ... ad infinitum. Každý z nás je YOUniverse. Je to opravdu úsporné. Pokud se nám podaří uzdravit planetu pomocí několika stovek polí ležících na místo setkání významných energetických linií (jako ucha k tělu) - tak proč proboha ne? jsme to s našimi těly ... proč ne Větší naše tělo? 




- Planeta Země Kruhy v obilí jsou jako Rorschach test ~ Uvidíte v nich ... jen svůj obraz, a to, co je opravdu uvnitř vás. jen vy můžete přiřadit jim význam, který je relevantní, speciální a hluboké pro Vás. Jak jsem se ... Může se zdát, že Kruhy v obilí se objeví jen v Anglii (během léta a vysokým sklizně měsíců), ale Kruhy v obilí objevují po celém světě ... to vše po celý rok - z Austrálie do Kanady, Nový Zéland do Norska, Německa do Spojených států, Japonska na Blízký východ, atd, atd, atd. Dalším důvodem, proč se zdá, tak soustředěna v jižní Anglii je dobře, protože lidstvo má nyní "koncentrovaný" v této části světa - drží to jako nějaký druh plodiny Kruhu hotspot ". Tam, kde se zaměřujeme, je místo, kde výsledky budou do značné míry být. 


(Hmmm - stejně jako "LIFE" Já předpokládám) tak, v zimě Anglie, to je pak země jako Austrálie, Afriky a Jižní Ameriky, které hostí na plodin formací. A v případě Austrálie, naše země je tak rozsáhlá, že formace se mohou objevit hromadně, ale opravdu, kdo je tam vidět? A proč v létě? No to je, když plodiny (Tento jev je plátno) jsou na jejich nejvíce zralé a připravené -. 




Během sklizně měsíců je, když formace jsou na jejich nejplodnější Požehnaný, ☆ nother (YOUniversALL) bod ov jste ..
Článek ZDE




www.kruhyobili.webnode.cz


















________

Žádné komentáře:

Okomentovat