pondělí 25. června 2012

Agrosymboly Woodborough Hill 9th June 2012

Tento obrazec se skládá ze 3 symbolů znázorňující nejspíše nějakého mořského tvora.



Hlášení z oblasti častých jevů známých jako kruhy v obilí - Woodborough Hill 9th June 2012, UK
 
Další fotky na lucypringle.co.uk

 Některé interpretace hovořili o znázornění SUN FISH, česky Měsíčníka, zajímavé mořské ryby. Zejména Red Collie, vzápětí pak zapojil i své nesmírné astrologické znalosti.




Některé další počítaly i dráhy na poli viz tento příspěvek: http://www.cropcircleconnector.com/2012/WoodboroughHill/comments.html
Děkujeme Zdeňce Pávkové za její interpretaci pro C C C :)


 

My jsme si tyto piktogramy dovolili interpretovat pomocí koláže takhle:
Mezi nebem a zemí: Pouze naše individuální rozhodnutí určí, zda-li zamíříme k nebi, věčné svobodě, anebo jestli se schováme do ulity uzavřenosti vlastní mysli.

V piktogramu je jasně znázorněno třetí oko - podle mnoha kultur oblast v mozku pomocí které může naše vědomí komunikovat se vším, je to vyšší vědomí, místo kde se rodí realita.

Ještě se nestalo aby kruhy v obilí byly 3 obrázky za sebou a vždy přidáním jednoho kruhu do těla vpřed, můžeme spekulovat, že jde o znázornění  vývoje - krůček po krůčku vpřed.

Ostrorepi (tvor na obrázku) jsou živoucí fosilie, primitivní tvor, který už se dále nevyvíjí.

Tonička Plíšková kruhy-v-obili.cz (Co si myslíte o těchto obrazcích) odpověděla:


A další význam - 9 stupňů(9D) - bytosti Země(3D)již vzestupují přes marsovskou 4D rozporů a bojů do 5D i vyšší...

Vzestupuje andílek - otevírají se další čakry... (pozn. čakry jsou energetické body v lidském těle a vždy musí v souladu všechny čakry odspodu nahoru, je to nutné pro přechod do vyššího vědomí - stoupání po schodech do nebe)

Musíme zvládnout přechod dimenzemi - nebo skončíme jako ostrorepi - živoucí fosílie. RA (pozn. intuice-třetí oko) nám však ukazuje cestu...




Žádné komentáře:

Okomentovat